Nieuws

07-12-20

VanDrie Group neemt Nederlandse activiteiten over van A.J. van Dam Beheer b.v.

De VanDrie Group heeft een principeakkoord bereikt met A.J. van Dam Beheer b.v. over het volledig overnemen van de Nederlandse activiteiten in de kalversector. De overname ligt ter goedkeuring voor aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De bedrijven verwachten dat de ACM de... Lees meer


26-06-20

Ruth Bouwstra benoemd tot Corporate Chain Quality Officer VanDrie Group

Nieuwe rol moet kwaliteitsstructuur verbeteren  Lees meer


20-03-20

VanDrie Group neemt Brons over

De VanDrie Group heeft een akkoord bereikt met Brons uit Voorthuizen over een volledige overname. Het akkoord ligt ter goedkeuring voor aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De twee familiebedrijven verwachten dat de ACM de goedkeuring spoedig zal afgeven. Lees meer


11-03-19

Kalfsvlees op foodfestival Omnivore in Parijs

Het evenement voor jonge topchefs. Sinds de start van Omnivore in 2003 is het foodfestival hét platform voor de nieuwe generatie topchefs over de hele wereld en de moderne cuisine. Nederland is deze editie eregast van Omnivore. Zo’n 130 chefs, boeren, wijnmakers en sommeliers... Lees meer


25-01-19

Secretaris-Generaal ministerie LNV bezoekt VanDrie Group

Op vrijdag 25 januari jl. bracht Jan-Kees Goet, Secretaris-Generaal van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), een werkbezoek aan de VanDrie Group.In het bezoek is uitgebreid stil gestaan bij thema’s die voor de VanDrie Group relevant zijn. ‘We hebben... Lees meer


16-10-18

Eerste Nederlandse kalfsvlees onderweg naar China

Na ruim 17 jaar onderhandelen is de Chinese markt eindelijk geopend voor Nederlands kalfsvlees Lees meer


24-10-17

Diervoederbedrijven van VanDrie Group ontvangen milieucertificaat

De vier Nederlandse diervoederbedrijven van de VanDrie Group hebben onlangs een milieucertificaat ontvangen. De bedrijven (Alpuro, Navobi, Tentego en Schils) zijn tegen de internationale norm ISO 14001 gecertificeerd. Lees meer


02-03-15

Promotie van Nederlands kalfsvlees in Tokyo

“Welkom op de Nederlandse ambassade”, zo opende de Nederlandse ambassadeur, de heer Radinck van Vollenhoven, het kalfsvleesevenement dat maandag 2 maart plaatsvond op de residentie in Tokyo. Aanleiding voor dit kalfsvleesevenement is de deelname van de VanDrie Group aan Foodex... Lees meer


27-02-15

Chefkok Huub Oudshoorn bij het 'Dutch Culinary House' Sirha 2015

Chefkok Huub Oudshoorn gaf een demonstratie met kalfstong, hartzwezerik en dunne lende. Lees meer


  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding